tjoho

om to timer kommer gutten min hit og vi ska kosa oss hela helgen! :D

pump up

Har tränat både ordentlig cardio och sen även bodypump idag, var egentligen nöjd med bara cardioträningen men så ikväll hade jag så mkt energi i kroppen som ville ut, lite frustration kanske, och så blev det ett stenhårt pass. Riktigt vidrigt men underbart skönt. kommer sova sweet inatt!

historian.

Jag får träffa många människor här, höra på livshistorier som borde skrivas ner, ta del av öden, missförstånd, lycka och erfarenheter jag bara kan drömma om. Även min historia skrivs, och den blir aldrig som man trott, tack o lov för det. Jag har nu ett spörsmål: hur länge kan man dömas för det man gjort? oavsett om det varit fel eller inte? hur länge ska ens handlingar påverka? Går det fortare om man ångrar sig, grämer sig över det, eller är historian för alltid en del av dig? Jag vill tro att det försvinner, att personen är så mycket mer än en handling, För i slutändan, när man faller ihop i hjärtinfarkt och sinnet försvinner, vad spelar det då egentligen för roll?

tiden går fort i Bergen

tiden går sådär fort, otroligt fort. På gott och ont.
Ja vill som alltid stanna tiden, leva mer,
men samtidigt är jag glad att den susar iväg för om mindre än en vecka träffar jag Micke igen,
han kommer nämligen hit och ska hälsa på i Bergen. det kan nog inte bli mer lycka än så!
Sen är det en sista monsterhetsig vecka kvar med 80 timmars jobb och så hemfärd,
som sagt, tiden går fort och snart har vi avverkad fem veckor här. nästan snopet.
Dags att sätta på sig regnkläder för nu har regnet återkommit till Bergen!

dubbelpass!

<3

Micke är helt fantastisk. Det är värdelöst att vara ifrån honom så mycket, men helt klart värt varenda sekund av saknad, för han är underbar. jag är lite sådär löjligt kär. undrar hur länge det räknas som nykär, och när det går över till bara vanligt tokigt kär?

ta vara på dagen

Jag har det tungt ibland, det har alla. ibland är all motivation utom räckhåll, och trots en stark vilja är orken inte tillräcklig, för stunden. För det mesta är jag bra på att se allt det fina, det underbara som jag möter varje dag, varenda timme. Men ibland glömmer jag bort det. Jag menar inte att sträva efter en ständig optimism, jag försöker bara plocka fram mina bästa sidor, de sidorna som tar tillvara på mitt liv. Så nu har jag stannat upp en stund, och ska försöka tänka på det ytterligare lite mer. Carpe Diem är inte ett fånigt påhitt, det är livets sanning, öppen för fri tolkning. Oavsett hur du vill fånga din dag så glöm inte bort att fånga den!

het löptur

i tisdags blev det en 57 min löprunda, egentligen samma som tidigare men ja la på ett extra varv runt sjön. Chins 4-4-3-3 haha det är inte kartigt men nu kan jag iaf dra mig upp utan att dö på kuppen. Segt att träna i sån värme men jobbet tillåter inga andra stunder för att löpa. Blev samma tur idag, nästan iaf, och det gick något fortare men oj vad matt man blir i värmen och av långa backen, är inte alls kul men efteråt blir jag iaf piggare. chins blev 4-4-4-4, hej o hå! ;)

RSS 2.0